„Marşul factorilor poştali” şi-a premiat învingătorii

 Tradiţionala competiţie profesional-sportivă „Marşul factorilor poştali” din Suceava s-a desfăşurat, ieri, de la ora 9:00, pe pista de atletism a stadionului „Areni”, organizată fiind de Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România, Filiala Suceava, în colaborare cu Oficiul Judeţean de Poştă şi Curierat Suceava şi cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava.

La linia de start s-au aliniat aproximativ 100 de poştaşi din tot judeţul Suceava, susţinuţi din tribune de membrii de familie, precum şi de foarte mulţi colegi.

În urma competiţiei au fost premiaţi, la complexul „Zamca”, următorii lucrători poştali: la categoria femei, Mioara Hriţcu (factor poştal la OPD Suceava) – locul I, Irina Ţolescu (OPD Suceava) – locul II, Veronica Rudişteanu (OZP Câmpulung Moldovenesc) – locul III. Cea mai tehnică concurentă a fost desemnată Mioara Hriţcu, cea mai vârstnică concurentă, Genoveva Ştefiuc (factor poştal Vatra Dornei), iar cea mai tânără concurentă, chiar ocupanta locului II pe podium, Irina Ţolescu. La categoria bărbaţi, locul I i-a revenit lui Victor Romaşcan (factor poştal la OPD Suceava), locul II – Constantin Ciubotaru (OPD Suceava), iar locul al III-lea – Vasilică Acatrinei (agent poştal OZP Fălticeni). La această categorie, cel mai tânăr concurent a fost desemnat Gheorghe Aparaschivei (agent poştal OZP Fălticeni), iar cel mai vârstnic s-a situat, în competiţie, Ilie Cîrstian (factor la Vicovu de Sus). Cel mai tehnic concurent s-a dovedit a fi Mihai Budeanu (factor poştal OPD Suceava).

„Marşul factorilor poştali” este o competiţie sportivă semiprofesionistă care datează din anul 1977, fiind organizată prima dată la Bucureşti.

Un comentariu

  1. Dana Sfirschi says:

    Rusine sa le fie organizatorilor,sindicatului,ca au facut in cursul saptamanii,sa nu poata participa toti angajatii .Cheltuială era prea mare???

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!