323 de elevi suceveni au lipsit la proba de Limba şi Literatura Română

323 de elevi suceveni înscrişi la examenul de Evaluare Naţională au lipsit, marţi, la proba de Limba şi Literatura Română.

Potrivit unei informări a ISJ Suceava, la proba de Limba şi Literatura Română trebuiau să participe 6.514 de absolvenţi de gimnaziu, dar au fost prezenţi doar 6.191, 323 fiind absenţi.

Niciunul dintre elevii prezenţi la această probă nu a fost eliminat din examen.

Evaluarea Naţională va continua astăzi, cu proba de Matematică.

Pentru evaluarea lucrărilor scrise a fost constituit un centru zonal de evaluare: Liceul cu Program Sportiv Suceava, cu două puncte de lucru: Şcoala Gimnazială nr. 4 Suceava şi Şcoala Gimnazială nr. 10 Suceava.

Primele rezultate vor fi afişate miercuri, 3 iulie, până la ora 14:00. Contestaţiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 3 iulie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) şi 4 iulie (în intervalul orar 8:00 – 12:00).

Candidaţii care depun/transmit contestaţiile completează, semnează şi depun/transmit şi o declaraţie-tip în care se menţionează că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Documentele sunt semnate şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai candidaţilor minori.

Rezultatele finale vor fi afişate marţi, 9 iulie. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI