Gheorghe Flutur şi Ioan Balan deschid listele PNL Suceava la parlamentare

> Deputatul Ioan Balan a fost numit preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale PNL Suceava

Conducerea PNL Suceava a avut, luni, la Gura Humorului, o nouă şedinţă, în care s-au luat mai multe decizii importante pentru perioada următoare.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PNL Suceava, deputatul Ioan Balan, la Gura Humorului, la întâlnire au participat pe lângă parlamentari şi primarii liberali în funcţie, şi cei aleşi. Iar discuţia s-a axat pe „construcţie şi unitate”.

În cadrul întâlnirii toţi primarii au agreat lista pentru alegerile parlamentare care va fi deschisă la Senat de preşedintele organizaţiei judeţene Gheorghe Flutur, iar la Camera Deputaţilor, de Ioan Balan. Pe următoarele locuri pe lista pentru Camera Deputaţilor se vor situa Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu şi Daniel Cadariu.

Totodată, din punct de vedere organizatoric s-a decis numirea în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale PNL Suceava a deputatului Ioan Balan în locul lui Lucian Harşovschi. Noul preşedinte interimar va prezenta în prima şedinţă a BPJ al PNL Suceava lista cu membrii Biroului Permanent Municipal al PNL Suceava.

„Discuţiile au fost în mare parte constructive cu amendamentul că primarii au fost foarte deranjaţi că, pentru prima dată, s-au scurs în presă filmări şi înregistrări audio din şedinţa liberalilor de săptămâna trecută” a declarat deputatul Ioan Balan.

El a subliniat că acest lucru a fost dezaprobat în unanimitate.

„Ştim cine a făcut lucrul acesta, dar pentru noi este important acum că am găsit resursele să mergem mai departe uniţi şi puternici. Sunt convins că primele alegeri care par a fi cele prezidenţiale ne vor găsit mobilizaţi şi determinaţi” a spus Ioan Balan.

El a mai declarat că în cadrul şedinţei s-au repartizat noi sarcini pentru cei cinci principali candidaţi la alegerile parlamentare, urmând ca judeţul să fie împărţit în cinci zone şi fiecare candidat să fie responsabil de zonă. (N.B.)

Un comentariu

  1. Fără Lungu pe vreo LISTĂ.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI