Localnicilor din Correns nu le sunt pe plac Angelina Jolie şi Brad Pitt

Cuplul Angelina Jolie – Brad Pitt nu este deloc pe placul cetăţenilor din Correns, localitate din sudul Franţei în care cei doi actori au o proprietate viticolă, domeniul Miraval, relatează joi 20minutes.ch, care preia un articol din Vanity Fair. Motivul este că vedetele nu participă la viaţa localităţii şi nu cumpără produse din zonă. „Nu cumpără pâine, nu mănâncă ouă proaspete şi nici legume cultivate în grădinile de zarzavaturi de aici”, a spus un localnic.

În timp ce Ducele de Cambridge, William, şi fratele lui, Harry, au participat la Correns la o vânătoare de mistreţi urmată de o masă stropită cu vin din regiune, Brad Pitt şi Angelina Jolie nu se arată niciodată în afara domeniului lor. Actorii şi cei şase copii ai lor vin cu avionul privat la Nisa, de unde un elicopter îi aduce direct la Miraval, cu toate proviziile de hrană necesare, încheie 20minutes.ch.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI