Rugbi, juniori U18. În ultima etapă din turul campionatului

Victorie la scor pentru echipa LPS Suceava

> Într-o partidă contând pentru etapa a VII-a, LPS Suceava – LPS Focşani 68-0 (40-0)

 La finele săptămânii trecu-te, în etapa a VII-a a Campionatului naţional de rugbi pentru juniori sub 18 ani al Zonei Moldova, formaţia LPS Suceava a întâlnit gruparea LPS Focşani. La capătul unei partide dominate cu autoritate, tinerii rugbişti suceveni s-au impus cu 68-0, marcând nu mai puţin de 10 eseuri.

Pentru echipa LPS Suceava au marcat: Rusu (două eseuri), Alucăi (două eseuri şi o transformare), Beldiman (un eseu şi opt transformări), Acălinei, David Laurenţiu, Ivanov, Zimbru şi Portariu (toţi câtea un eseu).

„A fost un meci în care am fost mai buni la toate capitolele. Deocamdată suntem în grafic, ne-am consolidat locul III în clasament, poziţie care ne permite să ne gândim la calificarea în turneul final” a declarat antrenorul echipei de rugbi U18 a LPS Suceava, Dumitru Livadaru.

LPS Suceava a folosit în partida cu LPS Focşani următoarea formulă de echipă: Tăuteanu, Serediuc, Timoficiuc, Nistor, Zaharia, Portariu, S. Rusu, Beldiman, Giurcă, David Laurenţiu, Zimbru, Ivanov, Acălinei, Nastiuc, Alucăi. Au mai jucat: Lelcu, Custrin, Bostan, Mînzălică, Florescu, Munteanu.

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI